Rólunk

Kedves Vásárlóink!

Webáruházunkat 2015. februárjában indítottuk, kis családi vállalkozásként. Két felnőtt lányom van, amikor ők kicsik voltak, nagyon jó lett volna nekem is, ha lehetőségem nyílik vásárolni gyerekholmikat egyszerűen, gyorsan, jó áron és jó minőségben. Mind az új babaruhák, mind a használtak beszerzése meglehetősen nehézkes volt, hisz akkor még az Internet gyerekcipőben járt, így megfelelő bababoltot találni, oda eljutni, a kínálatot áttekinteni nem kis szervezést és időt igényelt. Új babaruha üzletek sokszor nagyobb távolságra akadtak csak, használt ruhácskákat pedig legfeljebb bababörzéken lehetett venni-cserélgetni. Azóta sokat fejlődött az Internet, manapság már rengeteg dolgot el tudunk intézni otthonról, kényelmesen az íróasztal mellől, ezzel megkönnyítve mindennapjainkat.

Így már nem kell feltétlenül a várost a nyakunkba venni, hogy megfelelő ruhát találjunk gyermekeinknek, unokáinknak, hiszen az online-vásárlással ezeket a felesleges köröket is ki tudjuk iktatni. Sok időt, energiát, és pénzt megspórolhatunk, ha otthonról is be tudjuk szerezni mindazokat a termékeket, melyekre szükségünk van.

Webáruházunk azzal a céllal nyitotta meg kapuit, hogy segítse a kismamákat, anyukákat és nagymamákat (valamint természetesen a kispapákat, apukákat és nagypapákat is :)) a legkisebb családtagok számára szükséges ruházati és kiegészítő termékek beszerzésében.

Használt babaruháink kizárólag jó minőségű darabok, mert alapelvünk, hogy csak olyan termékeket helyezünk ki webáruházunkba, melyeket mi is ráadnánk saját csöppségeinkre. A kínálatot folyamatosan bővítjük, frissítjük, hogy érdemes legyen vissza-visszatérni is hozzánk. Az újszerű, alig használt és használt kategóriákba sorolt ruhácskák között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabokat felhasználási céljuk szerint. Áraink ebben a kategóriában nagyon kedvezőek, egyedi darabok, sokszor valódi gyöngyszemek vásárolhatók meg az új ruhák árainak mindössze töredékéért.

A használt ruhácskák mellett új babaruhákkal is bővítettük kínálatunkat, hogy a vásárlói igényeket még szélesebb körben ki tudjuk elégíteni. Gyönyörű új rugdalózók, bodyk, felsők és nadrágok közül lehet válogatni nálunk, melyek kényelmes viseletet biztosítanak gyorsan növő apróságainknak számára. A csinos kis darabokban a babák is remekül érezhetik magukat, akár hétköznapra, akár ünnepi alkalomra öltöztetjük őket.

Az új és használt babaruhák megfelelő kombinációjával pedig valóban tökéletes és komplett ruhatár alakítható ki. Legyen szó játszóruháról, vagy különleges alkalmi darabról, mind használt, mind új ruháink között kiváló megoldásokat találhatunk.

Babaruháink mellet új, hasznos kiegészítő babatermékek is várják webáruházunkban, melyek elengedhetetlenek egy kisbabás háznál.  Így ápolási, etetési, fürdetési és baba biztonsági kiegészítők, valamint babajátékok is megtalálhatók kínálatunkban.

Logikusan kialakított rendszerünkben biztosan nem fog „eltévedni”, böngésszen, vásároljon kedvére, s mi a lehető legrövidebb időn belül leszállítjuk Önnek a kiválasztott termékeket.

Kellemes „szörfölést” kívánunk áruházunkban, s reméljük, hamarosan törzsvásárlóink között köszönthetjük.

Üdvözlettel:
Boglárka

Webáruház készítés